"Családot kaptam a lakodalmamra! " - MeseTünde 2. rész
2018. október 17. írta: SZÜLŐSZOBA

"Családot kaptam a lakodalmamra! " - MeseTünde 2. rész

mesetunde_eskuvo_02_blog.jpg

MeseTünde ÁRVA lányként nőtt fel, most az ANYASÁGRA készül, de előtte jön a LAKODALOM, ahol a csodás nevelőszülők után végre igazi CSALÁDJA lesz!

Sürgés - forgás, érkeznek a vendégek, a menyasszony talpig díszben, a vőlegény még a virágboltban... de vajon minden a helyére kerül? Zoé babával a pocakban áll oltár elé MeseTünde, aki 2 éves korától nevelőszülőknél cseperedett fel. Rendületlenül hisz a szerelemben, Gáborban... akivel egy egész nagy családot kapott ajándékba!

krio_600.jpg

"Megtaláltam a másik felemet, boldog vagyok nagyon, sokat köszönhetek neki!" Eljött a nagy nap Szentes királyságban! MeseTünde és Gábor örökké összekötik életüket! De hogyan is kezdődött az ő szerelmük? A család támogatja őket? Vajon szűk körű lesz a lakodalom, vagy nagy bulit csapnak? 

600_31955305.jpg

Szentes királyságban hatalmas a sürgés-forgás! Elérkezett a nagy nap! MeseTünde és Gábor örökre összekötik életüket! No, de vissza kicsit az időben, ugorjunk vissza az elejére. Hogyan is kezdődött ez a nagy, mindent elsöprő szerelem?

600_31947728.jpg

A munkahelyükön ismerkedtek meg, amikor egy helyre kerültek. Aztán egy varázslatos napon együtt mentek munkába... Attól a naptól kezdve nem volt többe külön munkába menet, attól a naptól fogva mindent együtt csináltak! Napról-napra egyre jobban szerelembe estek, majd Gábor feltette a bűvös kérdést MeseTündének...

mesetunde_eskuvo_01_blog.jpg

"Megtaláltam a másik felemet, boldog vagyok nagyon, sokat köszönhetek neki!" - Gábor ezekkel a kedves gondolatokkal vezette fel a lánykérést, amire a válasz persze egy hatalmas igen volt!

mesetunde_eskuvo_06_blog.jpg

Ugorjunk vissza e jelenbe, Szentes királyság esküvőjére, ahol a két szerelmes örök hűséget fogad egymásnak. A család is természetesen jelen van, teljes mértékben támogatják házasságukat. Felhúzzák a gyűrűket, amely "Összekapcsol két kis világot örökre..." Boldogságuk határtalan, de azt hiszem ezt nem is kell magyarázni, azok a csillogó szempárok kellően beszédesek...

mesetunde_eskuvo_03_blog.jpg

Irány a lagzi! A mulatság Gábor édesanyjának házánál van, sátor felállítva, menü megfőzve, italok behűtve! Gáborék nyolcan vannak testvérek, tehát csak a szűk családi kör is szép létszámmal kecsegtet. MeseTünde oldalán mindössze ketten állnak, nővére és unokahúga...

mesetunde_eskuvo_07_blog.jpg

Tündiék négyen voltak testvérek, két fiú, két lány. Nehéz gyerekkoruk volt... Árvaház, nevelőotthon, nevelőszülők... A testvérek szétszakadtak, ketten lányok maradtak egymásnak nővérével Katával. Szomorúan gondolnak vissza a múltra, idézik fel, miken kellett keresztülmenniük, de most örülnek a jelennek, hogy mind a két lány megtalálta a boldogságot és végre teljes családban élhet!

mesetunde_eskuvo_04_blog.jpg

Gábor nagylánya teljesen átveszi a vőfély szerepét! Fogadja a vendégeket, rendezi a násznépet, irányítja a történéseket. Örül apa boldogságának, ez sugárzik minden porcikájából. Izgatott a kis tesó érkezése miatt, na meg persze a most folyó lakodalom miatt! Táncra fel!

mesetunde_eskuvo_05_blog.jpg

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr8314304569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása