„Még mindig nem hiszem el, hogy ki kell költözni a tanyára…” ShoppingMami 10.
2018. október 23. írta: SZÜLŐSZOBA

„Még mindig nem hiszem el, hogy ki kell költözni a tanyára…” ShoppingMami 10.

shoppingmami_tanya2_01_blog.jpg

Város vagy Tanya? A nagy vita Shoppingéknál! ShoppingMama a VÁROSBAN szeretne élni, ShoppingPapa pedig a TANYÁN építi a CSODÁS közös FÉSZKET a családjának, IMÁDOTT KISLÁNYÁNAK Málna Szofiának és FELESÉGÉNEK ...Mi lesz a MEGOLDÁS?

Imi izgatottan várja, hogy végre kiköltöztethesse családját az annyira szeretett tanyára. ShoppingMami pánikol... Már nagyon ketyeg az óra, pontosan két hét maradt a költözésig. A városi lány kikerül a tanyára, ahol majd fán élő bio csirkét adhat családjának. Bár ha Csillán múlik, nem sok házi pipi lesz az asztalon...  „Én még a libától is félek, a szúnyogtól, mindentől…”

krio_600.jpg

Épül-szépül tovább a Makai-tanya. Nagy erőkkel vakolnak, burkolnak, munkálkodnak rajta, ugyanis nincs idő hezitálni: „ahol lakunk albérlet, már ki van adva, itt jönni kell!” - Imi már nagyon lelkes, ShoppingMami kevésbé… Szerinte olyan lesz a tanya, mint maga a dzsungel!

shoppingmami_tanya2_03_blog.jpg

ShoppingMami tüntet, ezért még nem pakolgatja, csomagolja össze cuccaikat... „Még mindig nem hiszem el, hogy ki kell költözni a tanyára…” Úgy beszélték meg, hogy amint lejár az albérletet, kint alszanak a tanyán egy egész estét, majd Csilla hazamegy a szüleihez Füzesabonyba Málnával egy hétre, kipihenni az első sokkot.

shoppingmami_tanya2_02_blog.jpg

„Csilla minden nap megkérdezi, hogy Imi jó lesz ez itt nekünk?” Apa viccesen csak annyit reagál, hogy „Már most mindegy, nincs más választásunk…” Persze nevetve meséli mindezt, ő már alig várja, hogy a kis családját kiköltöztethesse a szeretett tanyára.

shoppingmami_tanya2_04_blog.jpg

A Makai-tanyán még a csirkék is a fán vannak. ShoppingMami tud majd bio csirkét adni a családnak, egyenesen a saját udvartartásukból. Bár Csilla azt mondja, ha rajta múlik, akkor biztos nem lesz általa megfogott pipi vasárnapi ebédnek. „Én még a libától is félek, a szúnyogtól, mindentől…” Imi szívesen megtanítaná ShoppingMamit csirkét pucolni, de anya nem rajong különösebben az ötletért…

shoppingmami_tanya2_08_blog.jpg

Megvan az egyik fő indok, hogy a mi drága ShoppingMamink miért nem akar kiköltözni a tanyára! Mert ott nem lesz, aki megdicséri az újonnan vásárolt cuki ruhákat, hajpántokat, cipőcskéket, maximum az előbb említett csirkék. De Imi megígérte neki, hogy minden este beviszi Kiskunfélegyházára a szokásos kis esti sétára.

shoppingmami_tanya2_07_blog.jpg

„Dehogy visz sehova! Ide bezárt engem a kalitkába! Fogságba estem!” Csilla tervezi a jogosítványt letenni, mert akkor majd nem függ apától az esti séta. Bár segédmotorra megvan már az engedélye, miszerint „Állati erővel hajtott lovaskocsit vezethetek!” mondja kissé ingerülten. Imi erre csak viccesen annyit reagál, hogy akkor majd vesz 2 pónit és egy lovaskocsit, aztán mehetnek.

shoppingmami_tanya2_06_blog.jpg

A tanya még csak félkész állapotban van. Elvileg 2 hét múlva költöznek, de a körülmények még nem igazán ezt igazolják... A fürdőszobát leszámítva, elég távol áll még a házikó a késztől. Vajon ShoppingMamiák be tudnak költözni két hét múlva?

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

 



 Második epizód:

első epizód:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr2214263441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása