"Motorozni majd csak a szülés után mehettek" - TeszveszAnyu 4. rész
2018. december 11. írta: SZÜLŐSZOBA

"Motorozni majd csak a szülés után mehettek" - TeszveszAnyu 4. rész

 teszveszanyu_ultrahang_06_blog.jpg

Ezek már az utolsó hetek, TeszveszAnyu hamarosan már karjaiban tarthatja Benedeket! Ultrahang vizsgálatra érkeznek Kertes János doktor úrhoz, akivel több, mint 20 évre nyúlik vissza barátságuk! "Kertes doktor úrat régebben ismerem, mint a férjem!"

TeszveszAnyuék ultrahang vizsgálatra érkeznek Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórházba. Bekopognak a doktor úrhoz, nyílik az ajtó, puszi-puszi, nagyon bensőséges a légkör. Mindez nem véletlen! TeszveszAnyu és dr. Kertes János szülész-nőgyógyász több, mint 20 éve jó barátok! "Kertes doktor úrat régebben ismerem, mint a férjem!"

krio_600.jpg

Több  kapcsolódási pont is van, hiszen Imre és dr. Kertes János együtt motoroznak! TeszveszAnyu már nem engedi el őket... "Volt egy gyenge próbálkozásuk, mondom kizárt dolog! Majd szigorúan szülés után... Hát az én orvosomra vigyázzanak!"

teszveszanyu_ultrahang_07_blog.jpg

Dóri a főiskola mellett pultosként dolgozott Nyíregyháza egyik felkapott szórakozóhelyén, a doktor úr pedig oda járt mulatozni. Innen az ismertség! "A diplomaosztásra még virágot is kapott tőlem!" - büszkélkedik Kertes doktor úr. Sokat jártak együtt túrázni, biciklizni, nem is volt kérdés, hogy TeszveszAnyunak ő lesz az orvosa!

teszveszanyu_ultrahang_08_blog.jpg

Dórinak minden nap szúrnia kell magát a véralvadásgátlás miatt. Ezt megelőzésképpen írta neki elő Kertes doktor úr. "Az előző terhességénél volt egy 23 hetes méhen belüli elhalás, aminek nem tudtuk egyértelműen megmondani, hogy mi volt az oka. Ilyenkor a biztonság kedvéért szoktunk alvadásgátló injekciót adni." - mondja dr. Kertes János.

teszveszanyu_ultrahang_04_blog.jpg

"Amíg az első terhességnél teljesen nyugodt voltam, mindent tökéletesnek éltem meg, most azért végigizgultam az egészet..." A doktor úr az előző terhesség során is, és most is végig Dóriék mellett áll, támogatja, nyugtatja őket.

teszveszanyu_ultrahang_03_blog.jpg

Császármetszés lesz, de ennek több oka is van. "Dóri helyzetében megengedőbbek vagyunk. Nem lenne kizáró ok az előzmény, hogy megpróbáljuk a hüvelyi szülést, de a kérését is figyelembe véve egy tervezett császár lesz a 40. hét előtt pár nappal." - mondja dr. Kertes János.

teszveszanyu_ultrahang_05_blog.jpg

Apát nagyon érdekli, hogy mikorra szervezheti a tejfakasztót, illetve hogy mikor mehetnek újra motorozni Kertes doktor úrral. Ugyanis Imrét és dr. Kertes Jánost ez is összeköti, a közös hobbi! TeszveszAnyu nem engedi már el őket! "Volt egy gyenge próbálkozásuk, mondom kizárt dolog! Majd szigorúan szülés után... Hát az én orvosomra vigyázzanak!"

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/szuloszoba

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7314446546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása