"Az volt a vágyam, hogy saját családom legyen..." - LovasAnyu 1. rész
2018. december 14. írta: SZÜLŐSZOBA

"Az volt a vágyam, hogy saját családom legyen..." - LovasAnyu 1. rész

lovasanyu_babaproject_01_blog.jpg

Új kismamát mutatunk be Nektek, LovasAnyut és nővérét, Anikót! Amikor Andreával (LovasAnyu) megismerkedtünk, boldog volt. Hosszú évek próbálkozása után MarciLaci ott virgonckodott a szíve alatt. Édesanyja korábban meghalt, a nővére, Anikó mindenben támogatja, védi, félti. A férjével hosszú ideig próbálkoztak babára várva… Sokféle probléma után végül beköszöntött MarciLaci a fiatal pár életébe... Itt még nem tudtuk, de eggyel többen lettek és eggyel kevesebben... A férje, a baba apukája sokévi próbálkozás után éppen akkor lépett ki az ajtón, amikor MarciLaci már majdnem megszületett... 

Hosszú ideig próbálkoztak, de nem akart összejönni a baba… Ezért LovasAnyu elkezdte kivizsgáltatni magát, mi lehet a baj. A laborvizsgálatok által levont következtetés kapcsán kapott egy gyógyszert, de nem igazán vált be… „Én nem láttam semmi eredményét azon kívül, hogy híztam, híztam, híztam…” 3 év alatt 54 kilót szedett fel, ami lelkileg is megviselte.

krio_600.jpg

Bár ez évek alatt helyrejöttek az értékek, a baba mégsem akart összejönni… LovasAnyu ezen a ponton megkérte a férjét, hogy menjen el ő is egy kivizsgálásra, mert lehet, hogy részéről van valami, ami miatt sikertelenek a próbálkozásaik. Andi férjénél megállapították, hogy az egyik hormonszintje nem megfelelő a babavállaláshoz.

lovasanyu_babaproject_02_blog.jpg

Ekkora már LovasAnyut lelkileg nagyon megterhelte ez az egész folyamat… „Nekem rossz volt azt látni, hogy éppen az egyik ismerősöm terhes, a másiknak már kisbabája van, mi meg megint ott vagyunk, hogy még mindig semmi…” Kezdte elengedni ezt az álmát, hogy saját gyermeke legyen…

lovasanyu_babaproject_03_blog.jpg

„Már mind a ketten úgy voltunk vele, hogy úgy sem lesz baba…” Andit foglalkoztatta az örökbefogadás is, de ezt csak ő szerette volna, a férje nem… ”Azt mondta, hogy más gyerekét nem szeretné felnevelni… De nekem meg az volt a vágyam, hogy saját családom legyen…”

lovasanyu_babaproject_04_blog.jpg

Egyszer elkísérte az egyik barátnőjét a kórházba, amikor ajánlották neki dr. Atalay Katalint. Sikerült elérni a doktornőt, összeültek, kielemezték az elmúlt évek vizsgálati eredményeit, amikor meglátták, hogy az egyik érték nem megfelelő. Ezt megelőzően senki sem mondta LovasAnyunak, hogy nem minden eredmény jó...

lovasanyu_babaproject_07_blog.jpg

Egyszer az egyik este elkezdett szúrni a hasa… Menstruációs jellegű fájások voltak, csak sokkal erősebbek… Bementek az ügyeletre, ahol az illetékes doktor őr azt mondta: „Itt bizony baba van!” LovasAnyu nem akart hinni a fülének… Baba? Az én pocakomban? Éveken keresztül nem jött össze, most pedig megtörténik a csoda?

lovasanyu_babaproject_05_blog.jpg

Ekkor még nem tudta, hogy az új növekedő élet a pocakjában, egy másik út lezárásával jár majd...

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

 

Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/szuloszoba

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1114394704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása