„Akkor elsírtam magam! 20 kiló felesleg volt rajtam és... Bakkeranyu Olgi 5. epizód
2018. május 24. írta: SZÜLŐSZOBA

„Akkor elsírtam magam! 20 kiló felesleg volt rajtam és... Bakkeranyu Olgi 5. epizód

_mg_9951_600_1.jpg
Hogyan együnk várandósan és azon túl? Az ikercsajokkal várandós Olgi elmeséli, hogy hol volt az a pont, ahol elszánta magát, és milyen segítséggel szabadult meg 20 kilótól. Hogyan számolt fel a jójó effektussal és őrizte meg alakját.

600_dsc_0007-2.jpg

Most az a legfontosabb, hogy a babák rendben legyenek, de a kismami már arra gyúr, hogy egészségesen nyerje vissza eredeti alakját!

 

lifetilt_varandosvitamin_banner_600x400_01_b.jpg
Olgi elhatározása annál a pontnál indult, amikor az egyik farmerja felvétel közben szétreccsent rajta. Ekkor már közel 20 kiló plusz volt rajta, amit a nehéz időszak alatt halmozott fel. Elsírta magát és azt mondta, hogy akkor itt most megállj! Valamit tenni kell!

Mint sok más nő, ő is kipróbált számtalan fogyókúrát, tablettát, de mind-mind csak átmenetileg használt, a kilók bizony visszajöttek. Végleges eredményre vágyott, Olgi teljes váltást szeretett volna. Az ételre nem menekülésként, boldogságforrásként akart tekinteni, hanem mint szükséglet.

Már ezt megelőzően is nézelődött az interneten, hogyan tudná formába hozni magát, ekkor rábukkant a Lifetilt oldalára, ahol belépett egy csoportba. Itt segítséget talált a helyes táplálkozással kapcsolatosan, hogy milyen táplálékkiegészítőket, zsírégetőket szükséges alkalmaznia az eredményes fogyás érdekében és hogy hogyan készíthető el az ebéd egészséges alapanyagokból. Tehát kapott egy rendszert, amelyben minden részletesen megtalálható, például, hogy hány órakor, mit lehet enni, és sok-sok egészséges recept.

600_m_-_jjj.jpg

Az első két hét természetesen nehezebb, mert a megszokottól picit eltérően kell elkészíteni az ételeket, de egy irányt ad, ami semmivel sem bonyolultabb, mint például egy fehér liszttel elkészített rántott hús.

600_dscn1191.jpg

Olgi 20 kilótól szabadult meg, amit csak a csajok érkezése szakított félbe. Terhessége során is igyekszik következetesen táplálkozni, mert azt vallja: „Ha az ember odafigyel a 9 hónap alatt, akkor szülés után fog ez visszaköszönni és a szervezet akkor fogja meghálálni!” Minden szervezet más, van olyan kismama, aki maximum 10 kilót hízik terhessége során, van, aki nem áll meg plusz 30 kilóig. Szervezetfüggő, viszont érdemes odafigyelni, hogy a babák érkezése után a kismamák könnyebben visszaálljanak eredeti súlyukra.

600_thaimonti2.jpg

Bakkeranyu figyel a vitaminbevitelre várandóssága során is. A Lifetilt várandós vitaminjait szedi, amely három trimeszterre van bontva. Ezek tartalmazzák mindazt, amire a terhesség során szüksége lehet egy nőnek.

Ti szedtek terhesség alatt vitamint? Ha igen milyet? Ha nem, miért nem? Írd meg kommentben!

 Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Olgi, "Bakkeranyu" 4.epizódot itt nézd meg:

 


Olgi, "Bakkeranyu" 3.epizódot itt nézd meg:


Olgi, "bakkeranyu" 2. (előző) epizódot itt nézd meg:


Olgi, Bakkeranyu 1. epizódot itt nézd meg:



Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr813998322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása