A hármas ikrek születése! - Rákóczi Família 6. rész
2018. november 12. írta: SZÜLŐSZOBA

A hármas ikrek születése! - Rákóczi Família 6. rész

rakoczi_csaszar_08_blog.jpg

Érkeznek a hármas ikrek! A Rákóczi Família három új taggal bővül perceken belül! Ancsa és Attila, az egymást imádó kétgyerekes pár még egy kislányt szeretett volna, de ők hárman jöttek! Anya és apa hamarosan magához ölelheti a Rákóczi bébiket!

Pontban 8 óra. Nyíregyházán a Jósa András Oktatókórházban kezdetét veszi a kaland! A kaland, amely végén a Rákóczi Família három csöppséggel fog bővülni. A műtőt előkészítették, anyát is már behozták, a doktor urak kezdhetik is a császármetszést! Három babánál nagyobb egészségügyi stábra van szükség, nagy a jövés-menés. Mindeközben apa kintről figyeli aggodalmasan a történéseket.

600_hamanek02_uj.jpg

8 óra 47 perckor megérkezik A-baba, azaz Lia 1860 grammal és 44 centiméterrel. Gyorsan követik a fiúk is! Attila 8 óra 49 perckor 1950 grammal és 45 centivel jön világra, majd a C-baba, azaz Bálint még ugyan ebben a percben, viszont kisebb termettel 1780 grammal és 43 centiméterrel születik meg. Hihetetlen a hangulat! Ancsa pocakjából kiemelték mind a három babát! Apa egyszerűen nem hisz a szemének… Felfoghatatlan a helyzet!

rakoczi_csaszar_07_blog.jpg

Gyorsan ellátják a Rákóczi ikreket, majd visszaviszik őket a műtőbe anyának bemutatásra. 9 hónap után végre idekint is találkozhatnak!! Ancsa nagyon elfáradt… De ez teljesen érthető is. Ezt leszámítva minden rendben van vele! Apa odakint csak kapkodja a fejét! Azt sem tudja hova nézzen, melyikükben gyönyörködjön könnyes szemeivel…

rakoczi_csaszar_05_blog.jpg

A hármas ikreket inkubátorba teszik és átviszik a koraszülött osztályra. Attila csak pillog, mereng, képtelen felfogni a helyzetet... „Azt sem tudom, hová nézzek!” A hatalmas boldogságot még kicsit beárnyékolja az aggodalom. Ancsa még a műtőben, tehát addig apa fél szeme is ott van.

rakoczi_csaszar_01_blog.jpg

Rákóczi anyut miután ellátják, betolják a szobába, ahol a következő napokat fogja tölteni. A család már alig várta, hogy bejöhessen hozzá! Könnyes szemekkel nyit ajtót Levi és mama… Anya és fia végre hosszasan ölelheti egymást tudván, hogy hamarosan újra együtt lehet a család!

rakoczi_csaszar_06_blog.jpg

Attila is bemehet most már Ancsához. Könnyek között meséli el, hogy mi újság a picikkel. Aztán anya állapota felől érdeklődik. „Nem fáj semmid?” Ancsa is elmondja, hogy ő hogyan élte meg az elmúlt 2 órát... „Rendesen éreztem a megkönnyebbülést, mikor kivették őket!”

rakoczi_csaszar_09_blog.jpg

Bartha doktor úr is bejön Ancsához, aki most már 5 gyermekes családanya!! Elképesztő!! A műtét során minden rendben volt, megbeszélik Ancsára még milyen vizsgálatok várnak. A doktor úr is megkönnyebbült! Még az sem kizárt, hogy tart egy saját tejfakasztó bulit erre a nagy örömre!

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/c/szuloszoba

weblap: www.szuloszoba.hu 

 

 

Korábbi epizódok: 3. rész

 

Korábbi epizódok: 2. rész

Korábbi epizódok: 1. rész

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9314367199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OsoLalalala 2018.11.15. 13:33:49

Mekkora koszlott proli kórház, atyaúristen... Én sem magánban szültem, hanem sima állami kórházban, de az nem volt ilyen lepukkant, és főleg nem voltak ilyen prosztó prolik a dolgozók. Amúgy meg manapság mindenütt ikrek vannak , hármas ikreket szülni se ritkaság, hormonkezelés (ne kerüljön sor rá) vagy pár raklap fogamzásgátló után bárkinek sikerülhet. Nem tudom a videóban szereplő párnak természetesen jöttek - e össze a babák, mindenesetre az én szememben hírértéke csak akkor van.
süti beállítások módosítása