Visszaszámlálás! Az utolsó 24 óra története! Rákóczi Família 4. rész
2018. október 19. írta: SZÜLŐSZOBA

Visszaszámlálás! Az utolsó 24 óra története! Rákóczi Família 4. rész

600_rakoc4_01.jpg

Eljött az UTOLSÓ nap, amikor Ancsa még 3 AZ 1-BEN! Nyíregyháza IZGATOTTAN várja a HÁRMAS  IKREREKET. Nehéz hónapok állnak a Rákóczi família mögött, de végig EGYMÁSBA kapaszodtak... Ancsa hamarosan 5 gyermekes családanya lesz!

Nehéz hetek állnak a Rákóczi Família mögött, de végig egymásba kapaszkodtak! „Ez egy olyan csoda, amit nem mindenki élhet át…”  A visszaszámlálás megkezdődött!

 

mam_banner_600.jpg
Elérkezett az utolsó nap, így négyen egy testben... Nagy az izgalom Nyíregyházán, hiszen holnap jönnek a hármas ikrek! Elkezdődött a visszaszámlálás, az utolsó 24 óra! Ancsa hamarosan kezében tarthatja Liát, Bálintot és Attilát, ami jelenleg még felfoghatatlan…

rakoczi_utolsonap_04_blog.jpg

A Rákóczi Família esetében három szívhangot kell megtalálni, tehát a ctg vizsgálat is kicsit körülményesebb. A három babócához két szülésznő szükséges, akik megkeresik a szívhangokat. Egy ikres ctg gépet és egy sima egyes ctg-t használnak ilyen esetekben.

rakoczi_utolsonap_01_blog.jpg

Ancsa a most már 2 éves Noelt is Dr. Bartha Péternél szülte, tehát a jó tapasztalat miatt nem is volt kérdés, hogy jelenlegi terhességénél is a doktor urat szeretné felkérni. „Felhívott, hogy szeretné, ha a terhességét gondoznám, aztán hozzátette, hogy hármas iker… Itt egy kicsit sokkot kaptam!” – mesélni nevetve a doktor úr, akinek fiatal kora miatt szükséges volt az osztályvezetői beleegyezés, hogy elvállalhassa Rákóczi anyut.

rakoczi_utolsonap_02_blog.jpg

Ancsának, így az utolsó órákban már minden jár a fejében… „Nem tudom mire számíthatok…” – mondja Rákóczi anyu kissé aggodalmasan. Nyilván nem volt még ilyen helyzetben, és már valószínű, hogy nem is lesz többé! „Azt mondta a párom, hogy most ő fog menni és elkötteti magát!”

rakoczi_utolsonap_03_blog.jpg

Eközben a család másik fele is megérkezik a kórházba. Nehéz hetek állnak a Rákóczi Família mögött, mert anya 7 hete távol van a gyerekektől és férjétől. „Volt olyan időszak, amikor ki is nyomta a telefont, hogy hagyjam…” – meséli Attila szomorúan az elmúlt időszakról, ami persze neki sem volt könnyű, hiszen egyedül kellett otthon mindent megoldania.

rakoczi_utolsonap_05_blog.jpg

De most Ancsa szeme végre csillog, mert 1 hét elteltével újra láthatja Levit és Noelt. Azzal vigasztalja magát, hogy már nemsokára vége… „Számoltam a napokat… Az biztos, hogy kegyetlen volt…” Most már ennek vége, csak az izgalom maradt, hiszen hamarosan 5 gyermekes családanya lesz!

rakoczi_utolsonap_06_blog.jpg

„Ez egy olyan csoda, amit nem mindenki élhet át…” Anya már nagyon várja az ikreket! Már csak pár óra maradt… Szorítsatok!

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu 

Korábbi epizódok: 3. rész

 

Korábbi epizódok: 2. rész

Korábbi epizódok: 1. rész

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr2014289759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása