Úton az ÚJABB BABA! Érkezik Nóri?  - NonstopAnyu 4. rész
2018. december 07. írta: SZÜLŐSZOBA

Úton az ÚJABB BABA! Érkezik Nóri? - NonstopAnyu 4. rész

 nonstopanyu_vajudas_03_blog.jpg

NonstopAnyu Bencéje éjfélkor hív minket: „úgy tűnik NÓRI ELINDULT”. A 3. gyermek a NAGYSZÜLŐKHÖZ és irány a Szent Margit Kórház! SIETNI kell, hiszen a 4. baba sokszor PILLANATOK alatt érkezik…

Hajnali kettőt üt az óra, amikor NonstopAnyuék a Szent Margit Kórház felé veszik az irányt, ugyanis 12 perces fájások vannak! Nem mertek kockáztatni, mert mind a három tesónál gyorsan történt minden, inkább a kórház közelében szeretnék tudni magukat.

600_hamanek02_uj.jpg

Hajni bemegy ctg-re, ahol azt javasolják neki, hogy messzire már ne menjen… Vagy befekszik a szülőszobára, vagy sétálgat még egyet a kórház kertjében. Ő az utóbbit választja, így Bencével kéz a kézben kibattyognak az udvarra. Valószínűleg ez az utolsó sétája három gyermekes anyukaként…

nonstopanyu_vajudas_05_blog.jpg

A fájások folyamatosan érkeznek, egyre sűrűbben! Bencével felelevenítik merre sétálgattak már kettecskén a nagy világban, így a hajnali órákban, még a gyerekek előtt. A nagy nosztalgiázásban azért rendszeresen kopogtatnak azok a fájások… Bő 2 órányi sétálgatás után már 4 percenként jelentkeznek. NonstopAnyuék úgy érzik itt az idő, felsétálnak, hogy elfoglalják a szülőszobát, ahol reményeik szerint hamarosan Nóri babát karjaikban tarthatják.

nonstopanyu_vajudas_08_blog.jpg

8 óra magasságában megérkezik dr. Magyar Attila, NonstopAnyu szülész-nőgyógyásza. A fájások már 3 percesek, egyre közeledik a nagy találkozás pillanata! Hajni igyekszik pihenni két fájás között, próbálja tartalékolni az energiáját…

nonstopanyu_vajudas_06_blog.jpg

A lassan 4 gyermekes családanya egy kis lazításra vágyik, ezért beül a tus alá a gumilabdára. Ez segít neki kicsit tehermentesíteni a derekát, illetve a meleg víz segíti a tágulást. „Kellemes, finom, jó!” – így jellemzi NonstopAnyu a fürdőben eltöltött perceit.

nonstopanyu_vajudas_07_blog.jpg

8 óra 45 perc van és megtörtént a burokrepesztés, a magzatvíz tiszta! Már nagyon közeleg a pillanat! A pillanat, amikor anya mellkasára teszik Nóri babát! Apa nagyon izgul… „Várom már a végét, de tudom, hogy ez azért egy veszélyes üzem…”

nonstopanyu_vajudas_04_blog.jpg

Szerkesztette: Csizmadia Cintia

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

3. rész:

2. rész:

Első rész:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr9314394708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása