"Hat lombik után már lemondtunk róla." TeszveszAnyu Dóri 1.epizód
2018. október 11. írta: SZÜLŐSZOBA

"Hat lombik után már lemondtunk róla." TeszveszAnyu Dóri 1.epizód

teszveszanyu_megismerkedes_07_blog.jpg
Hat lombikbeültetésen vannak túl, amely egy kivételével mind sikertelen volt… És sajnos annak az egynek is tragikus vége lett… Lemondtak róla, hogy valaha babájuk lesz… Aztán csoda történt…?! Hogy miért TeszveszAnyunak hívjuk?

TeszveszAnyu alsós tanárnő, Nyíregyháza mellett élnek egy gyönyörű kis mézeskalács házban. Imádják egymást a férjével, Imivel, iszonyú aktívak, sokat sportolnak, kirándulnak. De sajnos nem minden ilyen idilli…

krio_600.jpg

Belépve otthonukba, igazi melegséget érez az ember, az otthon melegét! Mindennek megvan pontosan a helye. A közel 100 éves csónak lámpaként funkcionál, a hatalmas kiszortírozott óra asztalként él tovább, a családfa festménye pedig a falon ágaskodik.

600_14291752.jpg

A nagy találkozás helyszíne: Horvátország. Imi a nyílt vízi búvárvizsgáját csinálta, Dóri ekkora már gyakorlott búvár volt. Barlang merülésre mentek, ahol egyik alkalommal: „Összekoccant a tenger fenekén a fejünk!” – foglalja össze röviden és tömören Imi, majd Dóri viccesen hozzáfűzi: „És onnantól már le sem tudtam vakarni magamról…”

teszveszanyu_megismerkedes_01_blog.jpg

De hogyan tovább? Hogy lett ebből szerelem? „Imi látásmódja és gondolkodása számomra nagyon rendkívüli volt…” Illetve a sok-sok közös hobbi: a kirándulás, a búvárkodás, a hegymászás, a túrázás és más egyéb aktív elfoglaltságok. „Azt csinálhattam végre, amit régóta szerettem volna, ő meg partner volt mindenben!” – folytatja TeszveszAnyu.

teszveszanyu_megismerkedes_06_blog.jpg

Na de mi is az a „tesz-vesz füzet”? „Vannak elcsúszások időben, meg hogy nem mondtad, nem akkor mondtad…” emiatt lopta Dóri az ötletet egyik barátnőjétől. A lényeg, hogy a tesz-vesz füzetben rögzítésre kerül minden beígért cselekedet, de szigorúan dátummal ellátva!

teszveszanyu_megismerkedes_02_blog.jpg

Fontos, hogy központi helyen legyen, mert volt már olyan, hogy véletlen nyoma veszett… Ha adott pont teljesítésre kerül, akkor azt TeszveszAnyu kipipálja. De persze, ha valami már túl régóta húzódik, akkor abba a sorba felkiáltójel kerül, ezzel jelezvén, hogy elcsúszás van. „Ez a férfiember meggyalázása…” – Imi csak ennyit fűz hozzá nevetve.

teszveszanyu_megismerkedes_03_blog.jpg

Dóri már huszonévesen, előző párjával is próbálkozott baba ügyben, de sikertelenül… „Én már akkor is éreztem, hogy ez nekem nem lesz könnyű menet…” Később a vizsgálatok során kiderült, hogy eltérések vannak a szervezetében, hiszen a hüvelyében ellenanyag termelés történik. Így került központba a lombik és az inszemináció.

teszveszanyu_megismerkedes_04_blog.jpg
Hogy mi lett az eredmény? A következő részből kiderül!

Szerző: Csizmadia Cintia

Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/szuloszoba

weblap: www.szuloszoba.hu

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7314267835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása