"Evés, alvás, puki, pelenkacsere..." BakkerAnyu 11.
2018. október 09. írta: SZÜLŐSZOBA

"Evés, alvás, puki, pelenkacsere..." BakkerAnyu 11.

bakkeranyu_eves_05_blog.jpg

Két hetesek az iker csajok, Luca és Rebi, azaz Left-gyerek és Right-gyerek. Honnan jött ez a mókás elnevezés? BakkerAnyu mesél a császármetszés utáni nehéz napokról...

Mi a véleményetek? Császármetszés vagy hüvelyi szülés? Már most pár hetesen teljesen más típus a két lány. Rebi igényli a komfort szopit, míg Luca nem igazán. Ezeket leszámítva elég egyformán telnek a napok BakkerAnyuéknál: „Evés, alvás, puki, pelenkacsere…”

 

krio_600.jpg

Egy rossz szavuk nincs a babákra, eddig álomgyerekek. A büszke bátyus cseppet sem féltékeny, sőt azon van, hogy minél többet segítsen anyáéknak.

600_olgi11_4.jpg

2 hetesek az ikrek, és még elég egyformán telnek a napok. "Evés, puki, alvás, pelenkacsere." Szerencsére nem hasfájósak a babák, nincs ezáltal plusz sírás, úgy hogy elégedettek BakkerAnyuék. "Mondhatni, hogy hibátlan gyerekek!"

bakkeranyu_eves_02_blog.jpg

Olgi nem annyira tudja megkülönböztetni a különböző sírásfajtákat. Ha sírnak a lányok, akkor végiggondolja, hogy mikor ettek utoljára, lehetnek-e éhesek. Mikor aludtak utoljára, lehetnek-e fáradtak. Beleszimatol egyet a levegőbe, hogy a pelusokban mi lehet a helyzet. Tehát kizárásos alapon jár utána, mi lehet a sírás tárgya.

bakkeranyu_eves_04_blog.jpg
L és R, így különböztetik meg a csajok ruháit, játékait, cumijait. L, mint left (magyarul bal), azaz Luca és R, mint right (magyarul jobb), azaz Rebi. Véletlen ez a komikus egybeesés, amit BakkerAnyuék viccesen kihasználnak.

bakkeranyu_eves_03_blog.jpg

Rebi szereti a komfort szopit. Ez az az állapot, amikor már nincs tej, nem is a táplálék kell neki, hanem az érintés, a közelség, a nyugalom, ami biztonságot ad neki anya közelében.  

600_bakker11_01.jpg

"Én nem tudtam sajnos természetes úton szülni, de biztos hogy nem könnyebb a császármetszés..." Most már a műtét után 6 órával kötelező felkelni, járkálni, ami cudarul tud fájni az elején. "Az első 2 nap az, ami brutális... Bármilyen mozdulat fájdalmas!" Viszont a felépülés nagyon gyors. Az első pár napot kell átvészelni, utána hamar regenerálódik az alhas.

bakkeranyu_eves_06_blog.jpg

Van testvér féltékenység Ádi felöl? Abszolút nincs, sőt BakkerAnyu már azért érzi magát rosszul, mert nem hogy egy rossz szava sincs a bátyusnak, még ő vigasztalja anyát. Eddig évekig Ádám volt az egyedüli gyerek, csak vele foglalkoztak, viszont most több felé osztódik BakkerAnyu figyelme.

600_olgi11_3.jpg

Az esték szigorúan Ádié, elalvás előtt beszélgetnek, és biztosítja róla, hogy ugyan olyan fontos, ugyan annyira szereti, csak a csajok most sok törődést igényelnek. Ezt a büszke nagy tesó pontosan tudja és igyekszik megnyugtatni anyát, hogy miatta ne legyen lelkiismeret-furdalása.

Szerző: Csizmadia Cintia

Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

10. epizód:

 

9. epizód:

 


Olgi, "Bakkeranyu" 7.epizódot itt nézd meg:

Olgi, "Bakkeranyu" 6.epizódot itt nézd meg:

 


 Olgi, "Bakkeranyu" 4.epizódot itt nézd meg:


Olgi, "Bakkeranyu" 3.epizódot itt nézd meg:


Olgi, "bakkeranyu" 2. (előző) epizódot itt nézd meg: 


Olgi, Bakkeranyu 1. epizódot itt nézd meg:



Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5214253973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása