Felkapjam vagy sem, ha sír? Kende 6 hetes: TetkósAnyu Kriszti 6. epizód
2018. október 01. írta: SZÜLŐSZOBA

Felkapjam vagy sem, ha sír? Kende 6 hetes: TetkósAnyu Kriszti 6. epizód

600kriszti6_06.jpg
Szerencse, hogy Kende végig alussza az éjszakát. Éjfélkor sem éhes, nem kel fel, nem sír. Csak hajnalban követeli kaját, de akkor azonnal, abban a másodpercben adni kell neki. Nem hajlandó várni.

TetkósAnyu nem hagyja sírni, felkapja és magához öleli. Kende nagyon ritkán sír, így Kriszti azonnal tudja, hogy gáz van. Tennie kell valamit. vagy szomjas, vagy büfiznie kellene.

krio_600.jpg

Vagy éhes. Általában nem bírja ki a három órát, de ki mondja meg, hogy mi az ideális? Kriszti akkor ad neki enni, ha éhes. Sajnos már a kórházban se kellett neki a cici. Ott azt mondták neki, hogy előfordul az ilyesmi, nincs mit tenni.

600_kriszti6_04.jpg

"Meg kellett volna dolgoznia a kajáért, akkor inkább nem kellett neki. Szóval valakire tényleg hasonlít"...- kacsingat Kriszti Gáborra, a boldog apukára.

600_kriszti6_16.jpg

"Annyira rástresszeltem, annyira akartam szoptatni. hazajöttünk, első éjjel minden tiszta tej volt. Amíg volt fejtem, azt cumisüvegből megitta, de aztán hamar elapadt. Bármit csinálhattam, nem kellett."

600_kriszti6_07.jpg

Kezdődött a kísérletezés a tápszerekkel. A babának nem volt széklete, abból derült ki, hogy váltani kell. Aztán megint, újra. Most a harmadik tápszernél tartanak Krisztiék, reménykedik, hogy ez végre beválik.

600_kriszti6_19.jpg

Az esti fürdetésnél az egész család Kende körül ugrál. A feje felől Gábor a vízmelegítés felelős, TetkósAnyué a lábánál a pelus csere (hálátlanabb feladat) Hunor közben már bokszolni tanítja a kis tesót.

600_kriszti6_02b.jpg

Egy újabb kismama praktikára is fény derült. Ha megnézitek a filmet, Ti is megtudjátok, miért kell kukaccal lefelé pelenkázni a kisfiúkat.

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

5. epizód:

Kriszti 4. (előző) epizódot itt nézd meg:

Kriszti 3. (előző) epizódot itt nézd meg:

Kriszti 2. epizódot itt nézd meg:

Kriszti 1. epizódot itt nézd meg:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6714275687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása