Rosszullétre sem volt időm! Farkasházi Réka szeret szülni.
2018. április 17. írta: SZÜLŐSZOBA

Rosszullétre sem volt időm! Farkasházi Réka szeret szülni.

Zavarta a parfüm illata, ebből jött rá, hogy harmadszor is áldott állapotban van. Még mindig csak huszonévesnek néz ki, pedig már negyven Farkasházi Réka, aki harmadik gyermekével várandós. Amikor a fiát, Benit szülte 2004-ben, még Kertész Mónika szerepében forgatott a Barátok Közt-ben.

img_9525_600.jpg

szerző: Fái

Azóta a kislánya, Rebeka is betöltötte a kilencet, és most újból lányt hord a szíve alatt – ezt Réka Kandász Andinak árulta el a Szülőszoba című webreality sorozatban. Ahogy azt is, hogy terhessége első három hó­napjá­ban volt egy színházi bemutatója, forgatott egy sorozatban, decemberben pedig közel húsz koncerten és tizenöt előadáson lépett fel.

mam_banner_600.jpg

Az első három hónapban mindkét gyerekkel nagyon sokat voltam rosszul, hánytam, ez most nem volt. Lehet, hogy azért, mert annyira le voltam terhelve, nem volt időm. Más az élethelyzet is, most van két nagy gyerekem, akikkel együtt várjuk – mondta Réka, majd arról mesélt, hogy mennyire vágyott erre a babára: – Egy óriási vágy volt bennem, amit néha jobban éreztem, néha elnyomtam magamban.

Ahogy közeledsz a negyvenhez, egyre kevésbé hiszed el, hogy valóra válhat a titkos vágyad. De úgy néz ki, hogy az erős ösztöneim mindig felülkerekednek. Egy számára irritáló parfümillat lett az, ami rádöbbentette, várandós, és ezt a teszt is igazolta.

 dsc_9756_600.jpg

– Te jó isten, négy hét múlva bemutatóm! Mit mondjak az igazgatómnak? – mondta Réka, aki feleslegesen izgult, az Újszínházban hihetetlen szeretettel vették körül, amikor végre elmondhatta, hogy babát vár. – Először csak egy páran tudták. Az igazgató után az öltöztetőnek kellett elmondani.

img_9527_600.jpg

Nem volt semmilyen kényszer, hagyták, hogy próbáljam a darabot, pedig mondhatták volna, hogy próbálja egy új színésznő, aki majd végigcsinálja. Január végéig játszhattam nagy hassal. Nagy Feró szerelmét játszom a darabban, aki a történet szerint is terhes lesz. Feró nagyon élvezte, tetszett neki, hogy babát várok.

 

Kövesd a Szülőszoba epizódjait a blogunkon, facebookon, youtubeon és a weboldalunkon! 

Facebook: https://www.facebook.com/szuloszoba/
youtube csatorna: https://www.youtube.com/watch?v=VMTe9FQor7U
BLOG: http://szuloszoba.blog.hu/
weblap: www.szuloszoba.hu

Előző epizód: Nagy Adrienn sztármami

 Folyt. köv: Fejős Éva sztármami

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr913842062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása