„Az internet rabja lettem, mert félek…” ShoppingMami Csilla 6. epizód
2018. július 07. írta: SZÜLŐSZOBA

„Az internet rabja lettem, mert félek…” ShoppingMami Csilla 6. epizód

 shoppingmami_4d_03_blog.jpg

Igaz ShoppingMami megbeszélte a babával, de azért rásegített, hogy a 4D ultrahangon buli legyen a pocakban. "Bevertem fél liter kólát, hátha felpörög még jobban!" Kire hasonlít jobban? Csillára vagy Imire? Málna Szofia… Vajon hogyan zajlott névválasztás? Anya pörög, apa pedig csillogó szemekkel figyeli a 4D ultrahang képét.

shoppingmami_4d_02_blog.jpg

4D ultrahangon járunk a 33. hétben lévő ShoppingMamival, aki megbeszélte a pocaklakóval, hogy majd produkálja magát.

szemunkfenye_600.jpg

A biztonság kedvéért elősegítette a hangulatot: "Bevertem fél liter kólát, hátha felpörög még jobban!" Málnát aztán ez sem hatja meg. Ő hatalmas nyugalomban alszik, és nem foglalkozik semmivel, ami a pocakon kívül zajlik.

shoppingmami_4d_05_blog.jpg

A képen szépen kirajzolódik a kis arca. Apa csillogó szemekkel szemléli és próbál betelni a látvánnyal. „Lányom! Az első kislányom!” De kire hasonlít?

Anya rögtön rávágja, hogy persze ő rá, de aztán picit enyhül és osztozik apával, egy vegyesben kiegyeznek. Habitusra ShoppingMami a pörgősebb, Imi a nyugodtabb.

shoppingmami_4d_04_blog.jpg

Úgy tűnik a vizsgálat során apával van egy hullámhosszon Málnácska, mert nem nagyon akarja produkálni magát. Bezzeg, ha vásárlásról van szó… Teljes extázisba kerül, ha anya vásárolni indul. Még ki sem bújt a pocakból, de máris izgalommal tölti el a vásárlás élménye. Apa csak halkan megjegyzi, hogy: „Tiszta anyja! Ezért féltem, hogy kislány lesz…”

shoppingmami_4d_06_blog.jpg

Málna Szofia… Gyönyörű név és tökéletesen illik egy Shoppingbaby-hez. Hogy hogyan zajlott a névválasztás? Shoppingmami kitalálta, apa elfogadta!

shoppingmami_4d_01_blog.jpg

„Az internet rabja lettem, mert félek…” mondja anya, mert az elején nagyon sokat aggódott. Mindenféle rémtörténetet elolvasott, amit az interneten talált és teljesen megijesztették őt. Volt olyan este, hogy kihívta a védőnőt, hogy hallgassa meg a baba szívhangját. Szerencsére a most, a 33. hétben nincsenek ilyen félelmei a kismaminak, boldogan várja a hercegnő érkezését!

Nálatok hogyan történt a névválasztás? Apa is jelen van a vizsgálatokon? Írjátok meg! Ölelés

Folyt köv!

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

korábbi epizódok:



 Második epizód:

első epizód:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr5714093163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása