Hűha! Boróka anya pocakjából telefonál Zselykének és Nyuszi-Muszinak! SuciTimi 3. epizód
2018. július 17. írta: SZÜLŐSZOBA

Hűha! Boróka anya pocakjából telefonál Zselykének és Nyuszi-Muszinak! SuciTimi 3. epizód

suci11_600.jpg
"Nálunk nagyon fontos a család, így az ULTRAHANG is KÖZÖS családi program.! NÁLATOK IS? " SuciTimiék együtt indulnak BorókA NÉZŐBE a 32. hÉTEN, a Pándy Kálmán Megyei Kórház-ba, ráadásul a "DOKTOR BÁCSI " is családtag, és az is KIDERÜL, hogy Boróka hogyan hívja telefonon ZsELYKÉT és Nyuszi-Muszi-Puszi-Muszit!

suci10_600.jpg

Korán reggel érkezünk meg Gyulára. Sietünk, mert várnak már minket a kórházban. SuciTimiék pedig alig várják már, hogy ne csak érezzék, hanem lássák is Borókát. A 32-ik ultrahangra tartunk, Zselyke a legjobb barátját, Nyuszi – Muszit is magával hozta. Nagy visítások közepette, anya és apa kezét fogva, ő is figyeli hogyan mocorog a kistesó a kivetítőn.

krio_600.jpg
Ugye egy ultrahang vizsgálat akkor a leglátványosabb, ha sokat mozog a baba, mert akkor lehet őt jól látni. „Kávé, kóla és egy kis csoki… Mindenki fogja be a fülét, aki védőnő. Nekünk ezek bejöttek! Nem liter számra issza ezeket az ember, de akár már egy deci kóla is segíthet.” – teszi hozzá Timi, bár neki nem igazán van szüksége jelenleg ilyesmikre, mert Boróka akár egy ficánka, izeg – mozog.

„Sokan kérdezték tőlem, hogy nem fáj? Egyáltalán nem. Imádom, hogy ilyen kis rugdalózó. Ez egy remek visszajelzés nekem, hogy itt van, jól van.” Náluk ez is családi program. Zoli mindig szakít időt arra, hogy a feleségével együtt élhesse át ezeket a perceket, hol a kezét, hol a haját simogatta Timinek.

suci12_600.jpg

Családi a hangulat és szinte baráti közvetlenséget érzek az orvos és páciense között… mint kiderül nem véletlenül. Timinek az orvosa a rokona is egyben, ráadásul Dr. Suhajda János főorvosnál született ő is és Zselyke is. A tetejébe pedig a szülésznője, Suhajda doktor úr felesége. Mindenki családban marad. Timiből árad a nyugalom, tudja, hogy biztos – törődő kezekben van.

suci15_600.jpg

„Koponya végű fekvés, magzatvíz mennyisége rendben. A magzat rendesen növekszik. Talpacskák, orrocska, és ott van a kis csókos szája is. A köldökzsinórt betette maga elé egy csomagba. Látható a „copfos kislány” is, ami azt jelenti, hogy a köldökzsinór jól működik.”Zoli egyből megnyugszik, Timi pedig le sem tudja venni a szemét az ultrahangról.

suci02_600.jpg

„Hamarabb láttam az ultrahangon mocorogni Borót, mint ahogy éreztem volna. Azt mondják a második várandósság alatt hamarabb lehet érezni a magzat mozgását, nálunk ez nem így volt. Majdnem 20 hét után éreztem először, míg Zselykével a 16. héten. Fantasztikus érzés egy-egy ilyen ficánkolás.

suci21_600.jpg

És egyre sűrűbb, ahogy telik az idő. A végén pedig ritkul, hiszen egyre kisebb a hely számára.” A következő vizsgálatra a harminchatodik héten kerül sor, ekkor készül egy NST vizsgálat illetve bakteriológiai szűrés.

suci25_600.jpg

„Imádok kismama lenni. Néha azt kívánom, bárcsak soha ne érne véget ez az állapot! Persze mindenki szeretné minél hamarabb a kezében tartani a kisbabáját… de ennek ellenére ki kell élvezni a kismamaság minden pillanatát.”

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Korábbi epizódok:

1. rész

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4614117811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása