10% esélyem volt arra, hogy kisbabám legyen! Sztármami: Kulcsár Edina
2018. szeptember 10. írta: SZÜLŐSZOBA

10% esélyem volt arra, hogy kisbabám legyen! Sztármami: Kulcsár Edina

kulcsar_blog_01.jpg
Neked is nehezen jött össze? SZTÁRMAMI SIKERSZTORI"" KULCSÁR EDINA: "MINDÖSSZE 10% ESÉLYEM van a többi EGÉSZSÉGES nővel szemben arra, hogy KISBABÁM legyen! Ezt mondta az orvos...". Bár hormonális BETEGSÉGET diagnosztizáltak nála, egy dologban biztos volt Csuti az igazi PÁRJA, akitől gyereket akar. Pár napos ismeretség után már hozzáköltözött két BŐRÖNDDEL... …HULLÁMVÖLGYEK és CSÚCSOK után most itt van Medox! Már a lánykérés sem volt egyszerű, de bejött! Katt a videóra a részletekért!

Edináék tervezték a babát, de nem jött könnyen… 6 hónap próbálkozás után elment az orvoshoz, ahol vizsgálatok során kiderült, PCOS-e van. Hónapon át nem jött meg a menstruációja, és csupa pattanás lett a bőre. Emellett ott volt a tény, hogy 8 évnyi fogamzásgátlás után kell körülbelül 1 év, mire kiürül a szervezetből. Már a lombik programon is elgondolkoztak, amikor végül másfél év után kopogtatott az ajtón a csoda...

kulcsar_blog_02.jpg

Edinát édesanyja 18 évesen szülte, tehát egy fiatal anyuka képe volt mindig is a fejében. Sokáig kistestvért kért szülinapjára, de a 16. születésnapján azt mondta „Most már nem kell, majd lesz saját!” Aztán gyorsan rájött, hogy ehhez megfelelő partner is kell, akit már megtalált és boldog, hogy Csuti lesz kisfia édesapja.

kulcsar_blog_03.jpg

Edina kislányt szeretett volna, Csuti kisfiút, de most már mind a ketten iszonyúan örülnek, a lényeg, hogy egészséges legyen. A baba neme, pont Csuti születésnapja előtt derült ki 1 nappal, így Edina belecsempészte az eredményt az ajándékba. A 34. szülinapot ünnepelték, így 34 darab kis ajándékot kapott, és persze az utolsó rejtette az örömhírt.

kulcsar_blog_04.jpg

A megismerkedésük a 90 évekre tehető, ugyanis egy baráti társaságban voltak, csak Edina hosszú évekig mással volt. A viharos szakítás után a szépségkirálynő kiköltözött a város szélére, és nem igazán élt társasági életet. Mikor végre elszánta magát, hogy akkor bulizik egyet, egy rendezvényen találta magát Csutival, aki egész este feltűnően figyelmes volt vele. Ezt a jól sikerült bulit másnap egy közös levesezéssel ünnepelték meg, ami olyan jól sikerült, hogy Edina 3 nap múlva 2 bőrönddel odaállított és azóta is ott van.

kulcsar_blog_05.jpg

Voltak súrlódások a kapcsolatban… Edina nagyon érzelmes és ezt elvárja viszont az ő közvetlen környezetétől is, ám Csuti nem fejezte ki olyan mértékben szerelmét, mint ahogy azt a szépségkirálynő igényelte volna. Edina nem igazán hitt benne, hogy vőlegénye meg tudna változni… „32 évesen, te ezen nem tudsz változtatni!” De Csuti szerette annyira, hogy teljes erőbedobással ugrott neki a változásnak, ami sikeres is lett. Azóta jól működik közöttük a kommunikáció, és elégedettek kapcsolatukkal. „Én örök életre tervezek… Sokat kell tenni egy kapcsolatért, de akkor az égjen, lobogjon, lángoljon! Most már ilyenben élek!”

kulcsar_blog_06.jpg

Sokáig gondolkoztak azon, hogy állami, vagy magánkórházban szüljenek... Edina végül is úgy gondolta, az orvos számít igazán. Neki nem derogál, ha meg kell osztania a szobát más kismamával is. A kismama nem fél a szüléstől, kellően strammnak tartja magát. „Hát ha meg kell érte szenvedni, akkor megszenvedek!” Megfelelő emberek veszik körül, mindenki támogatja, így biztonságban érzi magát. Apás szülést terveznek, aztán hogy apuka hogy bírja, az majd menet közben derül ki. Csuti egyet nem bír, ha azt látja, hogy Edinának valami rossz, fáj. Ezért is esett gondolkodóba, hogy tényleg be akar-e menni a szülésre? Mt fog csinálni, ha az orvos nem tudja csökkenteni a szenvedést és Edinát sírni látja?

kulcsar_blog_08.jpg

Sok mindent előre megterveztek már, de maradt néhány eldöntetlen apróság: Például, hogy melyikük oldalán legyen majd a kiságy? Csuti ragaszkodik hozzá, hogy az ő oldalán aludjon a baba, hogy óvni, védeni tudja. Edinának viszont erős érve van: mégiscsak ő fogja szoptatni a csöppséget.

kulcsar_blog_07.jpg

 Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3814171955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása