Mit egyen a baba? BakkerAnyu ikrei 5 hónaposak
2018. november 15. írta: SZÜLŐSZOBA

Mit egyen a baba? BakkerAnyu ikrei 5 hónaposak

600_hamanek11.jpg
Luca és Rebi új ízeket fedeznek fel. Olgi 100%-os cukormentes bébiétellel kezdte meg a hozzátáplálást, lássuk a csajoknak melyik íz jön be leginkább?

BakkerAnyu ikrei iszonyú édesek! Rebi a nyugodtabb, ő elnézelődik, elfoglalja magát, míg Luca abszolút igényli a figyelmet, intenzívebb a személyiséggel rendelkezik. A csajok 5 hónaposak, így elkezdődött a hozzátáplálás. A konyhában több íz közül válogat Olgi, melyik Hamánek gyümölcspapi legyen a mai menü. Van banán, alma, őszibarack, sárgabarack és ezek kombinációja.

600_hamanek02_uj.jpgInduljon a kóstolás próba! BakkerAnyu még most kísérletezik, hogy a lányoknak mely ízek jönnek be leginkább? Rebi most a banánosat kóstolja. Ezek a tápszerek 100% gyümölcstartalmúak, hozzáadott cukor nélküliek, csak a gyümölcsben természetesen előforduló cukrot tartalmazzák. Hőkezeléssel tartósítják őket, steril csomagolásban.

bakkeranyu_hamanek_01_blog.jpg

Jelenleg az alma és a banán a befutó, de hamarosan bővül az ízvilág őszbarackkal, krumplival és répával. Az eperrel még várnak egy hónapot, bár ezekből a gyümölcsökből mikroszűrőkkel a gyárban már eltávolították a magokat. Ti például tudtátok, hogy a banán belsejéből érdemes ugyanúgy kivágni a pici fekete magokat a baba 6 hónapos kora előtt? 

bakkeranyu_hamanek_02_blog.jpg

„Ha én csinálom az almát, annak nem olyan íze van… Nem olyan finom, mint egy üveges kaja!” Olginak már van tapasztalata Ádi fia miatt.

600_hamanek6.jpg

Neki anno nem jött be anya házilag készített bébiétele, ezért a lányoknál már biztosra megy! „Azért, hogy most 10 kanállal megegyenek belőle, én nem fogok bajlódni!”

bakkeranyu_hamanek_04_blog.jpg

Olginak kényelmes a Hamánek Happy Fruit, mert a lányok egy étkezés alkalmával fél-fél üveggel esznek meg, így pont elfogy egy adag. Délelőttönként mindenképp ad a Rebinek és Lucának is gyümölcspürét hozzátáplálásként, de igyekszik a délutáni evésekbe is belecsempészni valamelyik bébiételt.

bakkeranyu_hamanek_03_blog.jpg

Bakkeranyu minden étkezést pontosan feljegyez, listát vezet a lányok alvási és étkezési szokásairól. Gondosan számon tartja Luca és Rebi mikor, mennyit és mit esznek.

hamanek10.jpg

Sokszor a férje eteti a babákat, amikor Olgi edzést tart, és más módszert nem találtak, hogy elkerüljék a túletetést...vagy az éhezést.

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

Folyt köv.

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr6814375183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása