Málna még csak a pocakban, de Apa már kiadta a távolságtartási végzést a fiúkkal szemben. Shoppingmama Csilla 4.
2018. június 06. írta: SZÜLŐSZOBA

Málna még csak a pocakban, de Apa már kiadta a távolságtartási végzést a fiúkkal szemben. Shoppingmama Csilla 4.

csilla02_1.jpgLess be Málna Szofia ruhás szekrényébe, ahol mindent elborít a rózsaszín. Már kimosva, kivasalva, élére hajtva az összes pici darabka ruhát egytől-egyig.

img_9455_600.jpg

Csillának tetszik ez a pompa, de honnan tudhatta, hogy mit vegyen, mennyit, és azokból is milyen méretet? Na és a másik kérdés… Apa hogyan tűri a baba kelengye vásárlást?

szemunkfenye_600.jpg

Málnácska kezdő szettjét is már megirigyelhetné bármelyik felnőtt nő. A ruhás szekrénye telis-teli cukiságokkal, de persze minden szigorúan rózsaszín, pontosabban púder színű. Amikor apa szabada hétvégén, irány Kecskemét, ahol ShoppingMami beszabadul a ruhaboltokba.

Persze, mint ahogy lenni szokott, nem lehet soha elég ruhácskája Málnának. Viszont ezzel meg nem feltétlen ért egyet apa pénztárcája… Imi szerint a pici gyorsan nő majd, ki sem tudja használni a ruhatárát, de persze erre is van megoldás:
„Nem baj, akkor átöltöztetjük naponta ötször, ha kell!”

csilla05_1.jpg

Első babánál jogosan felmerül a kérdés: Na de mi is szükséges egy kis csöppségnek? Csillának sokat segített anyukája és a barátnői tapasztalata. Meg úgy zsigerileg jött, melyik ruhácska, milyen cipővel és milyen hajpánttal lesz tökéletes öltözet a pici hercegnő számára. Kiskunfélegyházán is kiadta a butikos barátnőnek, hogy ha megy áruért, figyelje a púder színű szerkókat. A babakocsi is ilyen színű, természetesen mennie kell hozzá az öltözetnek is.

csilla03_1.jpg

Szerencsére szerepelt olyan dolog a kelengye listán, ami Imi feladata lett, mégpedig a babamegőrző. Apa kikérdezte a véleményeket a minőségről, a képfelbontásról, minden apró részletről, majd ezek után megvette a legjobbat Málnácskának. A választás tökéletes lett, mert ezzel a kütyüvel a távol élő nagyszülők neten keresztül is láthatják majd a kisbabát.

csilla04.jpg

Amikor szóba jött, hogy milyen nemű legyen a baba, akkor Imi azt mondta: „Valójában én lányt szeretnék… De mivel tudom, hogy olyan lesz, mint te, inkább legyen fiú! Na tessék!”

dsc_7064_600.jpg

Csilla először azt hitte, hogy a boltkórosság miatt fél, hogy azt örökli majd a gyerek, de nem. Valójában már attól majrézik, hogy majd őriznie kell a fiúk miatt. Távolságtartási végzést fog kiadni minden hímneművel szemben, amikor majd jönnek udvarolni.
„Én már előre nagyokat nevetek … :)”

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

Előző epizód:

 Második epizód:

első epizód:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr3114027042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása