„Ott a Jóisten fogta a kezünket…” Sztárpapi: Kiss Gergő
2018. július 27. írta: SZÜLŐSZOBA

„Ott a Jóisten fogta a kezünket…” Sztárpapi: Kiss Gergő

3 olimpiai arany és 3 kislány

600_16_43_07.jpg
Őszintén szerelemről, szülésekről, sikerekről, veszteségről… Gergő és Ancsa 21 éve házasok. Hogy mi a hosszú házasság titka? Nagycsalád az övéké, hiszen három gyönyörű leányzó szülei. A legkisebb, Olívia nem jött könnyen… A harmadik kis csoda előtt, egy magzatvesztést is át kellett élniük… Hogyan lehet ebből kilábalni?

kiss01_600.jpg

21 évvel ezelőtt, Gergő a 19. szülinapját ünnepelte, amikor is egy buliba keveredtek Ancsával. Ott, abban a buliban egy életre kinézte magának. Ezt követően hosszas telefonbeszélgetések következtek, Ancsa kollégiumának a telefonvonalát nonstop lefoglalták...


szemunkfenye_600.jpg

Messze laktak egymástól, túl elfoglaltak voltak, így ez a kapcsolattartási mód maradt a szerelmeseknek. Ám a sors közbe szólt… Gergőnek beszakadt a dobhártyája, ami elfertőződött, így ápolásra szorult, Ancsa pedig szívesen rendelkezésére állt.

600_18_20_18.jpg

A hármas szám nagyon meghatározó az életükben. 3 év járás után házasodtak össze. 3 évnyi házasság után érkezett Viktória. Bő 3 évvel később jött Patrícia. Gergőnek 3 olimpiai aranyérme van.

Min tudnak veszekedni ennyi év után? a Legapróbb dolgokon, egy-egy sértő hangsúlyon. Gergő viccesen megjegyzi, azt szokták egymásnak mondani, hogy: „Ezen a világon csak én visellek el téged!” Hiába veszekednek, néha hangoskodnak, sosem alszanak el úgy, hogy ne beszélnék meg, mi bántja a lelküket.

600_18_39_07.jpg

Mikor jött a harmadik gyermek ötlete? A lányok elkezdtek kamaszodni és hiányzott egy kis csacsogós hang a családból. "Realizálódott bennünk, hogy „Fiatalok vagyunk még, és már nagyok lettek a gyerekek…”

600_20_10_22.jpg

Olívia előtt Gergőéknek volt egy elvesztett magzatuk…  Ancsa: „Ez az az érzés, amit nem tudsz elképzelni, hogy veled is megtörténhet…” A családfőt is megviselte a tragédia… „Az ember azt hiheti, hogy érinthetetlen, hogy lepattannak róla a golyók, de nem!” A részletekből, a mindennapi elfoglaltságból próbáltak erőt meríteni és tovább menni…. És hogy van már két szép lányuk, van még remény…

600_11_11_27.jpg

Mind a három szülés más volt, összességében Gergő így mesél róluk: „Mi férfiak nem tudjuk elképzelni azt a fájdalmat!” Ancsa Viktóriát egy 8 ágyas szobában szülte, zöld függönyökkel elválasztva, erős fényeknél. A pici beszorult és se előre, se hátra nem mozdult… „Ott a Jóisten fogta a kezünket és szerencsére egészségesen megszületett…”

kiss05_600.jpg

„Patríciával óriási élmény volt a szülés!” Színes falak, tompa fények, kellemes légkör. Ha ezt lehet fokozni, akkor az a 3. szülés volt. Ancsa csak úgy mondja: „Wellness szülés!” Milyen jól hangzik… Fürdőkád, illatgyertyák, szeretetteljes hozzáállás, a víz lazító hatása. A 37. héten egy vizsgálatra ment a kórházba, ahol beindult a szülés. Talán a kórházszagtól?

600_18_00_47.jpg

A két nagy lány nagyon könnyen összejött, de Olíviáért megküzdöttek… Valójában ő egy szivárványbaba, hiszen volt egy magzatvesztésük előtte. Sokáig próbálkoztak, de csak nem akart összejönni… Ancsa azt érezte, hogy: „Sokkal jobban tudtam, hogy szeretnék még gyereket, minthogy elfogadjam, hogy már nem lehet!”

600_10_01_16.jpg

Még egy hónapot adtak maguknak, ha nem jön össze, el kell fogadniuk, hogy ez a helyzet. És akkor megtörtént a csoda!!

kiss04_600.jpg

Szerintetek mi a hosszú házasság titka? Ti is nagycsaládban éltek, nagycsaládot terveztek? Írjátok meg! Ölelés!

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr4614144193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása