Jönnek az ikrek!  BakkerAnyu 9. epizód
2018. július 31. írta: SZÜLŐSZOBA

Jönnek az ikrek! BakkerAnyu 9. epizód

bakkeranyu_csaszar_11_blog_1.jpg

BakkerAnyu akkor érkezett gyöngyösi otthonából a kórházba, amikor feljött a nap... A kisfia Ádi izgul érte, sertepertél körülötte... Férje, a kispapa Sanyi is aggódik... Feszült a levegő, de elindulnak az ismeretlenbe, ahol az út végén Rebeka és Luca várja őket… 

bakkeranyu_csaszar_01_blog.jpg

Kora reggel van, ám Ádi kitartóan támogatja édesanyját... Fogja a kezét, simogatja, szeretgetni, vigyáz rá. Ha tehetné, végig mellette lenne, de eljött az idő! BakkerAnyut viszik a műtőbe!

lifetilt_varandosvitamin_banner_600x400_01_b.jpg

Kezd összeállni az egészségügyi stáb, sürgés-forgás van a műtőben. BakkerAnyu nyugodtan fekszik, nézelődik, már amennyire engedik a körülmények.

Vajon a csajok sejtik már odabent, hogy hamarosan vége az uszodás bulinak?

bakkeranyu_csaszar_02_blog.jpg

Elérkezett az idő, az ikrek debütálnak! Rebi érkezik meg először, 8 óra 34 perckor, pontosan 2500 grammot nyomva. Egy egész perccel később követi őt Luca, aki igaz 100 grammal lemaradt, de ugyanolyan életrevaló babóca, mint nővére.

bakkeranyu_csaszar_05_blog.jpg

A lányokat máris körül rajongják. Első útjuk az újszülött ellátóba vezet, ahol a doktornő megvizsgálja őket, és persze mindent rendben talál, úgyhogy irány vissza anyához!

bakkeranyu_csaszar_07_blog.jpg

BakkerAnyu alig tér észhez… „Ezt fel kell fogni! Két igazi gyerek volt bennem..." Vizsgálja, szemléli a csajokat, gyönyörködik bennük. Egyszerűen nem tud betelni velük! „Istenem, az a puha bőr… Azok a mini ujjak… Azok a pelyhes szemöldökök… Hát kész vagyok!”

bakkeranyu_csaszar_04_blog.jpg

Következő állomás a műtő után, apa mellkasa, de útközben a büszke bátyus is leellenőrzi, hogy Rebivel és Lucával valóban minden rendben van-e. Szorgos léptekkel, izgatottan követi az ikreket, hiszen a nonstop nagytesó felügyelet elkezdődött!

bakkeranyu_csaszar_10_blog.jpg

A szobában apa már várja a lányokat. Persze Ádi is jelen van, sertepertél a hugicák körül. Méregeti őket, ámul, hogy ők voltak anya pocakjában. A csajok persze rögtön megvették Ádit! „Óó, de cukik vagytok!” – olvadozik a 'szigorú' nagy tesó.

bakkeranyu_csaszar_14_blog.jpg

Anya is megérkezik, visszahozzák a műtőből. A csajok rögtön rákattannak a cicire: „Szívják rendesen!” Most már együtt mindenki, BakkerAnyuék beindul a nagycsaládos üzemmód.

 

Folyt köv.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba/

youtube : https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu


Olgi, "Bakkeranyu" 7.epizódot itt nézd meg:

Olgi, "Bakkeranyu" 6.epizódot itt nézd meg:

 


 Olgi, "Bakkeranyu" 4.epizódot itt nézd meg:


Olgi, "Bakkeranyu" 3.epizódot itt nézd meg:


Olgi, "bakkeranyu" 2. (előző) epizódot itt nézd meg: 


Olgi, Bakkeranyu 1. epizódot itt nézd meg:



Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7614152453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása