„Egy kislány, egy kisfiú! Zoé és Zalán!” MeseTünde 3. rész
2019. január 11. írta: SZÜLŐSZOBA

„Egy kislány, egy kisfiú! Zoé és Zalán!” MeseTünde 3. rész

mesetunde_babavaras_06_blog.jpg

MeseTündének mindig is egyértelmű volt, hogy nagyon szeretne gyerekeket: „Kettőt biztosan! Egy kislányt és egy kisfiút!” Gáborral mindenben egyetértenek, így a baba sem volt kérdés. Hogyan tudták meg, hogy terhes? Gábor nagyobbik lánya Lili mit szólt ehhez? Az első 3 hónap kicsit nehézkesebb volt, de azóta minden rendben anyával és a babával!! Viszont Tünde egyre inkább tart a szüléstől, ahogy közeleg…

MeseTünde mindig is nagyon szerette a gyerekeket, így teljesen egyértelmű volt számára, hogy ha eljön az ideje, szeretne sajátot is. „Kettőt biztosan! Egy kislányt és egy kisfiút!” – mondja határozottan.

mam_banner_600.jpg

„Nagyon hasonlítunk egymásra, úgy éreztük, minden megvan közöttünk, ami kell! Ezért úgy döntöttünk, szeretnénk közös babát!” – meséli Gábor miközben öleli feleségét. Tünde abbahagyta a gyógyszer szedését, hogy miután kitisztul a szervezetéből, jöhessen is Zoé baba!

mesetunde_babavaras_02_blog.jpg

MeseTünde érezte, hogy valószínűleg történhetett valami, nem a szokványos volt… Csináltak egy tesztet, ám amíg az eredményt kimutatta elszaladtak a boltba, hogy mire hazaérnek, már biztosan tudják mi a helyzet. Gábor feltette a szekrény tetejére, hogy Tünde biztosan ne érhesse el, és ne vegye le idő előtt. Irány a bolt, majd mire hazaértek már ott volt a szekrény tetején a boldog hír! Gábornak első dolga volt, hogy odaszaladjon és levegye! „Tündi nem akarta elhinni, azt hitte csak viccelődöm az eredménnyel!”

mesetunde_babavaras_03_blog.jpg

Gáborékhoz pont ment nagyobbik lánya Lili, és éppen akkor szerették volna közölni vele az örömhírt, ám a nagylány megelőzte őket, mert kiszúrta az asztalon az ultrahangon készült fotót. Azóta a büszke nővér nagy izgalommal várja kistesóját! Mindig odamegyek MeseTündéhez, hogy megsimogassa a pocakját.

mesetunde_babavaras_04_blog.jpg

Gábor előző házasságából van két gyermek, de a múltbéli viszonyok nem befolyásolták szerelmüket. Apa azért olykor gondterheltnek tűnik emiatt…  „Voltak hullámvölgyek, voltak problémák…De a lényeg, hogy mostanra helyreállt minden!” Rendeződött a gyerekek láthatása, és Gábor kapcsolata volt feleségével. „Ha valaminek vége van, akkor utána a gyerekeket kell nézni! Ők úgy vészeljék át, hogy az nekik jó legyen!”

mesetunde_babavaras_01_blog.jpg

Zoé baba jelenleg 7 hónapos. Az első három hónap kicsit nehézkesebb volt, de ott mintha elvágták volna és azóta minden a legnagyobb rendben anyával és babával is. MeseTünde egyre inkább fél a szüléstől, főleg, ahogy egyre közeleg…

mesetunde_babavaras_05_blog.jpg

Szerkesztő: Csizmadia Cintia

 

FOLYT. KÖV.

Kövessetek  minket itt a blogon  és a Facebookon!
https://www.facebook.com/szuloszoba

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm7DfRw3MrLBNOjsh9WIC4w

weblap: www.szuloszoba.hu 

Előző részek:

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szuloszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr7914358741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása